Paardenstal bouwen door Prubo

Een paardenstal bouwen is een grote investering, waardoor het des te belangrijker is om deze te laten bouwen door een ervaren bedrijf die hier verstand van heeft. Wij van Prubo paardenstallen kunnen u hierbij helpen. Wij bouwen stevige paardenstallen van gewapend betonnen casco’s van 7,5 cm dik waardoor u jarenlang lang kunt genieten van uw paardenstal. Tevens zorgen wij, wanneer wij voor u een paardenstal bouwen, voor een juiste en mooie afwerking die past bij uw persoonlijke smaak en zodat uw paardenstal er aantrekkelijk uitziet.

Paardenstal van kwaliteit

Wanneer wij voor u een paardenstal bouwen, is kwaliteit het belangrijkste speerpunt: dit ziet u alleen al aan onze onverwoestbare constructie van onze paardenstallen, de precieze afwerking, de oogstrelende, maar nooit overdadige stijl en aan de ambachtelijke werkwijze waarmee we moderne materialen tot een harmonisch geheel combineren. Door de sterke materialen en onze aandacht voor de hoge kwaliteit van de paardenstallen, kunnen wij garanderen dat de paardenstal jarenlang meegaat. Daarom krijgt u bij Prubo altijd 10 jaar garantie op uw paardenstal!

Uw persoonlijke paardenstal

Uw wensen staan bij Prubo paardenstallen voorop: wij zijn pas tevreden als u dit ook bent. U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten en maten buitenboxen: met of zonder looppad en daarnaast maken wij ook buitenboxen speciaal voor merries. Qua dakafwerking heeft u bij ons ook ruim de keus: wilt u gebakken pannen, golfplaten of juist een rietdak? Het kan allemaal! Wanneer u een paardenstal laat bouwen door Prubo:

  • maken we graag duidelijke afspraken over de prijs
  • waarborgen wij altijd hoge kwaliteit
  • komen wij altijd de afgesproken tijdsplanning na
  • en staan uw wensen altijd voorop!

Al onze paardenstallen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Bekijk het prijzenoverzicht voor een prijsindicatie van uw paardenstal.

Neem contact op

Wilt u weten wat Prubo paardenstallen voor u kan betekenen? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of bel voor een afspraak naar 040 – 262 16 56. Dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug om uw wensen door te spreken. Als u een paardenstal wilt bouwen, moet u bij Prubo paardenstallen zijn!

Gratis Offerte