Een paardenstal kopen voor uw paard?

Zou u voor uw paard graag een paardenstal kopen? Dan bent u bij Prubo Paardenstallen op de goede plek beland. Prubo is dé specialist op het gebied van paardenstallen bouwen. Wij hebben al vele jaren ervaring met het bouwen van hoogwaardige paardenstallen voor buiten. Dit doen we namelijk al sinds 1975. Met de jaren hebben wij talloze tevreden klanten mogen helpen. Prubo is het enige bedrijf van het land dat bij de bouw van de paardenstallen gladde betonnen wanden gebruikt. Deze wanden zijn maar liefst 7,5 centimeter dik en één van de kenmerken van een typische Prubo paardenstal. Omdat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat leveren wij altijd hoogwaardige, comfortabele en duurzame paardenstallen. Deze zijn bijzonder stevig, erg hygiënisch en hoogwaardig afgewerkt. Wilt u een paardenstal kopen? Neem dan gerust eens contact met ons op voor meer informatie over het bouwproces of de prijzen!

Waarom een paardenstal kopen bij Prubo Paardenstallen?

Een paardenstal kopen doet u bij Prubo. Wij gunnen uw paarden namelijk het allerbeste.

  • De enige organisatie in Nederland waar u een paardenstal kunt kopen met gladde betonnen wanden van maar liefst 7,5 cm dik!
  • Onze paardenstallen zijn onderhoudsvrij, schopvrij en brandwerend.
  • Neem geen enkel risico met uw paarden. Kies voor een paardenstal van Prubo.
  • U stelt de hoogste eisen aan uw paardenstallen. Wij kunnen daarin voorzien.
  • U wilt kwaliteit: duurzame bouw, diervriendelijke inrichting en een perfecte afwerking.
  • Wij leveren u die kwaliteit, zonder daarvoor onnodig hoge kosten in rekening te brengen.
  • Prubo is voor u de aangewezen specialist in paardenstallen.

Wij heten u van harte welkom om eens te komen kijken bij Prubo. U kunt dan met uw eigen ogen de enkele showmodellen van onze paardenstallen bekijken en inspecteren. Ook kunnen we dan meteen al uw vragen beantwoorden.

Over de paardenstallen van Prubo

Als u besluit een paardenstal te kopen bij Prubo en daarvoor contact met ons opneemt vangen we altijd aan met het in kaart brengen van uw specifieke eisen en behoeften. Op basis daarvan kunnen we beginnen met het maken van de bouwtekening en het ontwerpen van uw paardenstal. Met die informatie kunnen we de prijzen berekenen en een vrijblijvende prijsopgave op maat maken. Wij zijn altijd volledig transparant als het aankomt op de prijzen, de kwaliteit, de tijdsplanning en het bouwproces. Zodra u akkoord gaat met de offerte kunnen we beginnen met het bouwen. Wij geven u altijd maar liefst 10 jaar garantie op onze paardenstallen. Op die manier willen we de kwaliteit van onze dienstverlening en onze paardenstallen garanderen.

Informeer gerust verder voor de prijzen!

Wilt u een paardenstal kopen bij Prubo? Heeft u nog vragen of opmerkingen, wilt u meer weten over het bouwproces of bent u benieuwd naar de prijslijst? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie, wij vertellen u graag meer. Prubo is telefonisch bereikbaar via 040 – 262 16 56 of naar 06 – 10 88 08 51. Ook kunt u het online contactformulier op de website invullen of de prijslijst op onze website bekijken. Deze prijslijst geeft een indicatie van de kosten, al stellen we ook graag een prijsopgave op maat voor u op.

Vrijblijvende offerte aanvragen