Paardenstal maken

Wilt u een nieuwe paardenstal maken voor uw paarden? Schakel dan de hulp in van een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van paardenstallen. Juist omdat het maken van een kwalitatief goede paardenstal een grote investering is. Prubo kan u hierbij helpen. Wij kunnen voor u een stevige paardenstal maken van gewapend beton zodat u en uw paarden jarenlang kunnen genieten van de paardenstal.

Paardenstal van kwaliteit

Doordat wij werken met gewapend betonnen casco’s van maar liefst 7,5 cm dik, leveren wij paardenstallen die van hoge kwaliteit zijn. Het leveren van kwaliteit is ons belangrijkste speerpunt: u krijgt bij ons daarom ook altijd 10 jaar garantie op een paardenstal. Tevens leveren wij onze paardenstallen altijd af met een kwalitatief goede afwerking geheel volgens uw persoonlijke smaak. Door de ambachtelijke werkwijze waarmee wij een paardenstal maken, is de paardenstal een lust voor het oog. Wij combineren onze ambachtelijke werkwijze met moderne materialen tot een harmonieus eindresultaat.

Paardenstal op maat laten maken

Prubo vervaardigt op ambachtelijk wijze uw paardenstal. Geheel op maat en geheel volgens uw wensen. Wij zijn pas tevreden wanneer u dit ook bent. Wanneer u door Prubo een paardenstal laat maken, kunt u kiezen uit verschillende soorten en maten buitenboxen: met of zonder looppad en daarnaast maken wij ook buitenboxen die speciaal geschikt zijn voor merries. Ook qua dakafwerking hebben wij u diversiteit te bieden, zoals gebakken pannen, golfplaten of een rietdak.Wanneer wij voor u een paardenstal maken, dan:

  • maken we graag duidelijke afspraken over de prijs;
  • leveren wij altijd paardenstallen van hoge kwaliteit
  • komen wij altijd de afgesproken tijdsplanning na; en
  • staan uw wensen altijd voorop!

Al onze paardenstallen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Bekijk het prijzenoverzicht voor een prijsindicatie van uw paardenstal.

Contact opnemen

Heeft u interesse in een ambachtelijk vervaardigde paardenstal van hoge kwaliteit? Neem dan contact op met Prubo en laat door ons uw nieuwe paardenstal maken. Wilt u meer informatie over watPrubo paardenstallen voor u kan betekenen? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of bel voor een afspraak naar 040 – 262 16 56. Dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug om uw wensen door te spreken.

Gratis Offerte