Paardenstal maken

Wilt u een nieuwe paardenstal maken voor uw paarden? Schakel dan de hulp in van een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van paardenstallen, zoals Prubo Paardenstallen. Juist omdat het maken van een goede paardenstal een grote investering is, is het van belang om de hulp van een professioneel bedrijf in te schakelen en van hen een
paardenstal te kopen. Prubo Buitenstallen kan u hierbij helpen. Wij kunnen een stevige paardenstal voor u maken die is gemaakt met gewapend beton. Hierdoor kunnen uw paarden jarenlang genieten van hun door Prubo gemaakte paardenstal.

Paardenstal van kwaliteit

Doordat wij werken met gewapend betonnen casco’s van maar liefst 7,5 cm dik, leveren wij paardenstallen die van hoge kwaliteit zijn. Het leveren van kwaliteit is ons belangrijkste speerpunt: u krijgt bij ons daarom ook altijd 10 jaar garantie op een paardenstal die door ons gemaakt is. De paardenstallen die wij maken zijn onverwoestbaar en heel duurzaam. Daarnaast zijn de paardenstallen van Pubro ook nog eens onderhoudsvrij, schopvrij en brandwerend. De paardenstallen van Pubro zijn dus zeer diervriendelijke inrichtingen, waarin uw paarden compleet veilig zullen zijn. Daarnaast leveren wij onze paardenstallen altijd af met een kwalitatief goede afwerking, die geheel naar uw smaak en wens is. Door de ambachtelijke werkwijze waarmee wij een paardenstal maken, is de paardenstal een lust voor het oog. Wij combineren onze ambachtelijke werkwijze met moderne materialen tot een harmonieus eindresultaat waar u en uw paarden jarenlang plezier aan zullen beleven.

Wilt u een paardenstal laten maken door Prubo en bent u benieuwd hoe wij precies te werk gaan? Allereerst maken we een ontwerp voor u en stellen we een gedetailleerde offerte op, zodat u precies weet wat u kunt verwachten van de prijs en het uiteindelijke resultaat. Hiermee wordt voorkomen dat u voor nare verrassingen komt te staan. Heeft u een specifieke wens voor het laten maken van een paardenstal? Geef die dan gerust aan ons door, we nemen graag de tijd om naar uw persoonlijk wensen te luisteren en gehoor te geven aan uw wensen. Wij ervaren namelijk pas een gevoel van voldoening wanneer u tevreden bent met onze diensten en het beoogde eindresultaat. Wanneer de offerte en het ontwerp voor het maken van de paardenstallen besproken zijn, kan het maken van de paardenstal beginnen. Wij komen afspraken over de prijs of over andere zaken, de kwaliteit en de planning altijd na.

Paardenstal op maat laten maken

Prubo maakt uw paardenstal op ambachtelijke wijze. Geheel op maat en geheel volgens uw eigen wensen. Wanneer u door Prubo een paardenstal laat maken, kunt u kiezen uit verschillende soorten en maten buitenboxen: met of zonder looppad. Daarnaast maken wij ook buitenboxen die speciaal geschikt zijn voor merries. Ook op het gebied van dakafwerking hebben wij u diversiteit te bieden, zoals gebakken pannen, golfplaten of een rieten dak. Wanneer wij voor u een paardenstal maken, dan:

  • Maken we duidelijke afspraken over de prijs
  • Leveren wij altijd paardenstallen van de hoogste kwaliteit
  • Komen wij altijd onze afspraken na
  • Staat uw wens altijd voopop

Al onze paardenstallen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Wilt u de verschillende modellen en formaten bekijken? Neem dan gerust eens een kijkje in de fotogallerij! Bekijk het prijzen overzicht voor een prijsindicatie van uw toekomstige paardenstal.

Contact opnemen

Heeft u interesse in een ambachtelijk vervaardigde paardenstal van hoge kwaliteit? Neem dan contact op met Prubo en laat door ons uw nieuwe paardenstal maken. Wilt u meer informatie over wat Prubo paardenstallen voor u kan betekenen? Ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Vraag vandaag nog een gratis offerte als u wilt weten wat het allemaal gaat kosten. Dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug om uw wensen door te spreken.

Vrijblijvende offerte aanvragen