Paardenstal

Bent u op zoek naar een sterke en mooi uitziende paardenstal die jarenlang meegaat? Kies dan voor een duurzame paardenstal van Prubo: wij maken paardenstallen van gewapend betonnen casco’s van 7,5 cm dik en besteden veel aandacht aan de afwerking waardoor onze paardenstallen wel tientallen jaren meegaan! U krijgt bij ons dan ook altijd 10 jaar garantie op uw paardenstal. Dat wilt u toch ook?

Prubo paardenstal van kwaliteit

Voor Prubo paardenstallen is kwaliteit toch wel het belangrijkste speerpunt: dit ziet u alleen al aan onze onverwoestbare constructie van de paardenstal, de precieze afwerking, en aan de oogstrelende, maar nooit overdadige stijl en aan de ambachtelijke werkwijze waarmee we moderne materialen tot een harmonisch geheel combineren. Vooral ook vanwege hygiënisch oogpunt vinden wij de afwerking van uw paardenstal erg belangrijk. Wij werken de paardenstallen af met snel dakpannen, gebakken pannen, golfplaten en singles op een dakbeschot van OSB-plaat en desgewenst met exclusieve rietenkappen werken: wat u wenst!

Uw wensen centraal

Uw wensen staan bij Prubo paardenstallen voorop: wij zijn pas tevreden als u dit ook bent. Wij laten u graag zien hoe we afspraken over prijs, kwaliteit en tijdsplanning volledig nakomen en hoe we uw paardenstal bouwen, zonder dat u geconfronteerd wordt met onnodige overlast. U kunt bij ons geheel kiezen wat voor soort paardenstal u wilt, bijvoorbeeld:

  • Buitenboxen zonder looppad
  • Buitenboxen met looppad
  • Merrie buitenboxen

Alle soorten paardenstallen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Bekijk het prijzenoverzicht voor een prijsindicatie van uw paardenstal.

Offerte aanvragen

Ontdek wat Prubo paardenstallen voor u kan beteken en vraag vandaag nog een gratis offerte aan of bel voor een afspraak naar 040 – 262 16 56. Dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug om uw wensen door te spreken.

Gratis Offerte