Paardenstallen bouwen door Prubo

Wilt u paardenstallen laten bouwen? Kies voor Prubo: een ervaren bedrijf die verstand heeft van paardenstallen bouwen. Wij bouwen stevige paardenstallen die jarenlang meegaan. Dit komt doordat wij gebruik maken van gewapend betonnen casco’s van 7,5 cm dik. Tevens zorgen wij voor een juiste en mooie afwerking van de paardenstallen. Dit doen wij volledig volgens uw wensen, zodat de paardenstal past bij uw persoonlijke smaak.

Paardenstallen van kwaliteit

Kwaliteit is bij Prubo het allerbelangrijkst, wat u terugziet in de onverwoestbare constructie van onze paardenstallen en de precieze afwerking. Door de sterke materialen en onze aandacht voor de hoge kwaliteit van de paardenstallen, heeft u er jarenlang plezier van. Wij willen de allerbeste kwaliteit leveren, daarom krijgt u altijd 10 jaar garantie op onze paardenstallen. U kunt zelf geheel kiezen hoe uw paardenstallen eruit moeten komen te zien: wij zin pas tevreden als u dat ook bent. Uw wensen staan voorop.

Paardenstallen op maat

Als het gaat om paardenstallen bouwen, dan:

  • maken we graag duidelijke afspraken over de prijs
  • waarborgen wij altijd hoge kwaliteit
  • komen wij altijd de afgesproken tijdsplanning na
  • en staan uw wensen altijd voorop!

Al onze paardenstallen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Ook qua dakafdekking. Bekijk het prijzenoverzicht voor een prijsindicatie van uw paardenstal.

Neem contact op

Wilt u weten wat Prubo paardenstallen voor u kan betekenen? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of bel voor een afspraak naar 040 – 262 16 56. Dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug om uw wensen door te spreken. Als u paardenstallen wilt bouwen, moet u bij Prubo zijn!

Gratis Offerte