Paardenstallen kopen

Wanneer u op zoek bent naar een organisatie waar u paardenstallen kunt kopen, dan bent u op het juiste adres bij Prubo Paardenstallen. Wij zijn een professionele organisatie die gespecialiseerd is in het bouwen van paardenstallen. Het laten bouwen van een paardenstal is een grote investering, daarom is het belangrijk dat deze van hoge kwaliteit is. Bij Prubo kunt u daarom paardenstallen kopen van gewapend beton zodat u en uw paarden jarenlang kunnen genieten van de paardenstal. Wilt u paardenstallen kopen? Lees dan hieronder meer over onze paardenstallen.

Paardenstallen kopen met 10 jaar garantie

Bij Prubo kunt u paardenstallen kopen die zijn gemaakt van gewapend betonnen casco’s van maar liefst 7,5 cm dik. Hierdoor leveren wij paardenstallen van hoge kwaliteit. U de beste kwaliteit leveren vinden wij zeer belangrijk. Daarom dat wij u altijd 10 jaar garantie bieden als u bij ons paardenstallen koopt.

Tevens proberen wij u altijd van de hoogst mogelijke services te voorzien; wij leveren paardenstallen van hoge kwaliteit, maken graag duidelijke afspraken over de prijs van de paardenstallen, houden wij ons aan de afgesproken tijdsplanning en werken we bij Prubo altijd geheel volgens uw wensen.

Paardenstal geheel volgens uw wensen

Prubo vervaardigt op ambachtelijk wijze paardenstallen die wij vervolgens geheel volgens uw persoonlijke wensen en met ambachtelijke methoden afwerken. Wanneer u door Prubo een paardenstal laat maken, kunt u kiezen uit verschillende soorten en maten buitenboxen. Bijvoorbeeld met of zonder looppad en daarnaast maken wij ook buitenboxen die speciaal geschikt zijn voor merries. Qua dakafwerking bieden wij u diverse keuzes. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit gebakken pannen, golfplaten of een rietdak.

Ook een paardenstal kopen?

Wilt u paardenstallen kopen die zijn gemaakt middels ambachtelijke methoden? Neem dan contact op met Prubo zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of bel voor een afspraak naar 040 – 262 16 56. Dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug om uw wensen door te spreken.

Gratis Offerte