Paardenstallen

Specialist in paardenstallen

Prubo is een bedrijf dat paardenstallen bouwt. Wij kunnen paardenstallen maken van alle afmetingen, klein of groot. Als enige in Nederland bouwen wij paardenstallen met gladde betonnen wanden van maar liefst 7,5 cm dik. Wij willen namelijk net als u niets anders dan het beste voor uw paarden. Wij hebben het leveren van kwaliteit bij het bouwen van paardenstallen dan ook hoog in het vaandel staan. Als paarden konden praten zijn we er van overtuigd dat ze u zouden vertellen dat ze een door ons gebouwde paardenstal geriefelijk vinden. Verder zouden ze onze aandacht voor afwerking, juist vanwege het hygiënische aspect, op waarde kunnen schatten. Ook denken we dat ze blij zijn met onze voorkeur voor duurzaamheid die bestand is tegen het temperament van een volbloed. Daarom kiest u voor Prubo als u een luxe paardenstal voor uw paard wil laten maken. Wilt u dat wij een schuilstal maken voor u? Neem dan gerust contact met ons op.

Het beste voor uw paard

18

Wij begrijpen dat, wanneer het om uw paarden gaat, u enkel en alleen het beste wilt en daarom hoge eisen stelt. U wilt geen risico nemen en een paardenstal van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Als u zich hierin kunt vinden is Prubo het bedrijf voor u. Wij kunnen een paardenstal bouwen op een duurzame manier en met een diervriendelijke inrichting. Prubo staat daarbij bekend om zijn perfecte afwerking en is daarom dé specialist als u een paardenstal wil laten bouwen. We maken paardenstallen met gewapend betonnen casco’s van 7,5 cm dik en daarmee onderscheiden onze luxe paardenstallen zich van andere paardenstallen, die vaak met betondelen of enkel hout gemaakt worden. Daardoor zijn onze paardenstallen stevig, van kwaliteit en onderhoudsvrij, alsmede schopvrij en brandwerend. Wij nodigen u van harte uit om eens te komen kijken naar onze showmodellen.

Waarom Prubo voor uw paardenstallen?

Prubo verzorgt het maken van de bouwtekening voor u. Als u tevreden bent met ons ontwerp en de offerte kunnen we beginnen met de paardenstal bouwen. We zijn altijd volledig transparant over de prijs, kwaliteit en tijdsplanning als we voor u een paardenstal maken. Naast de gewapende betonnen casco’s van 7,5 cm dik werken we daarbij ook met sneldakpannen, gebakken pannen, golfplaten en singles op een dakbeschot van OSB-plaat en desgewenst zelfs met exclusieve rientenkappen. Maar waar u als opdrachtgever veel meer voor koopt, is de wetenschap dat Prubo staat voor stallen waarop de jaren geen vat lijken te krijgen. Ook na decennia verkeren ze nog in goede staat. Daarom krijgt u van ons ook zonder bedenking tien jaar garantie op al onze paardenstallen.

Neem nu contact op

Als u op zoek bent naar luxe paardenstallen voor uw paard is Prubo u graag van dienst. Wij kunnen een mooie en duurzame paardenstal bouwen tegen scherpe tarieven. Heeft u interesse in een paardenstal van Prubo? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Als u een vraag heeft kunt u deze ook gerust voorleggen door het contactformulier op onze site in te vullen, ons te bellen via 06-108 808 51 of 040-262 16 56, of door ons een e-mail te sturen.