Schuilstallen

Heeft u paarden thuis en wilt u graag mooie schuilstallen laten bouwen voor uw paarden? Kies dan voor schuilstallen van Prubo: een ervaren bedrijf in het bouwen van paardenstallen en schuilstallen. Wij bouwen stevige schuilstallen van gewapend betonnen casco’s van 7,5 cm dik waardoor u jarenlang lang kunt genieten van uw schuilstal. Tevens zorgen wij voor een juiste en mooie afwerking van uw schuilstallen die passen bij uw persoonlijke smaak.

Kwaliteit met 10 jaar garantie

Kwaliteit is het belangrijkste speerpunt van onze schuilstallen. U kunt dit goed terugzien aan onze onverwoestbare constructie van de schuilstallen, de precieze afwerking, aan de oogstrelende, maar nooit overdadige stijl en aan de ambachtelijke werkwijze waarmee we moderne materialen combineren. Door de sterke materialen en onze aandacht voor de hoge kwaliteit van de schuilstallen, kunnen wij garanderen dat de paardenstallen jarenlang meegaan. Daarom krijgt u bij Prubo altijd 10 jaar garantie op schuilstallen en paardenstallen!

Uw persoonlijke schuilstallen

Wanneer u bij ons schuilstallen laat maken, zijn wij pas tevreden als u dit ook bent. Uw wensen staan voorop. En u kunt bij ons geheel kiezen hoe u wilt dat de schuilstallen worden afgewerkt. Kiest u voor Prubo? Dan:

  • maken we graag duidelijke afspraken over de prijs,
  • waarborgen wij altijd hoge kwaliteit,
  • komen wij altijd de afgesproken tijdsplanning na
  • en staan uw wensen altijd voorop!

Alle schuilstallen zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende formaten. Bekijk het prijzenoverzicht voor een prijsindicatie van uw schuilstal.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van schuilstallen van Prubo zodat uw paarden fijn kunnen schuilen tijdens een regenbui? Neem dan contact op door te bellen naar 040 – 262 16 56 of vraag een vrijblijvende offerte aan en dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug om uw wensen door te spreken.

Vrijblijvende offerte aanvragen