Dierenverblijven

Bent u op zoek naar een ervaren bedrijf die dierenverblijven kan bouwen van hoge kwaliteit? Kies dan voor Prubo: specialist in het bouwen van paardenstallen en andere dierenverblijven. Wij bouwen stevige dierenverblijven van gewapend betonnen casco’s van 7,5 cm dik waardoor u er jarenlang van kunt genieten. Tevens zorgen wij voor een juiste en mooie afwerking die past bij uw persoonlijke smaak.

Dierenverblijven van kwaliteit

Bij Prubo vinden we de kwaliteit van de dierenverblijven het allerbelangrijkste. U ziet dit terug in de onverwoestbare constructie van de paardenstallen, maar ook in de precieze afwerking, de oogstrelende, maar nooit overdadige stijl en aan de ambachtelijke werkwijze waarmee we de dierenverblijven maken tot een mooi geheel. Door de sterke materialen en onze aandacht voor de hoge kwaliteit, kunnen wij garanderen dat de dierenverblijven jarenlang meegaan. Daarom krijgt u bij ons altijd 10 jaar garantie op dierenverblijven.

Dierenverblijven op maat

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent: bij Prubo staan uw wensen voorop. U kunt bij ons aangeven wat u wensen met betrekking tot de afwerking van de dierenverblijven zijn. Of u nu ene rieten kap wilt of een speciaal soort hout: bij Prubo kan het allemaal. Als we dierenverblijven voor u gaan bouwen:

  • maken we graag duidelijke afspraken over de prijs
  • waarborgen wij altijd hoge kwaliteit
  • komen wij altijd de afgesproken tijdsplanning na
  • en staan uw wensen altijd voorop!

Contact opnemen

Heeft u interesse in dierenverblijven van Prubro? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of bel voor een afspraak naar 040 – 262 16 56 zodat we uw wensen kunnen bespreken. Voor dierenverblijven zoals paardenstallen, bent u op het juiste adres bij Prubo!

Vrijblijvende offerte aanvragen