Houten paardenstallen

Bent u op zoek naar een leverancier van houten paardenstallen? Dan zit u goed bij Prubo Paardenstallen. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van paardenstallen van hoge kwaliteit met een ambachtelijke afwerking. Onze paardenstallen worden gemaakt van betonnen casco’s en daarna – geheel volgens uw wensen – afgewerkt op ambachtelijke wijze. Ambachtelijke houten paardenstallen, maar wel met een zodanig hoge en sterke kwaliteit dat u er jarenlang plezier van zult hebben.

Ontdek wat Prubo paardenstallen voor u kan betekenen.

Uw houten paardenstal met 10 jaar garantie

Wij leveren houten paardenstallen van de hoogste kwaliteit: wij werken met gewapend betonnen casco’s van maar liefst 7,5 cm dik, zodat u jarenlang kunt genieten van uw paardenstal. Dit vinden wij ontzettend belangrijk en daarom dat wij ook altijd 10 jaar garantie geven op onze houten paardenstallen.

Het laten maken van een paardenstal is een grote investering en wij streven ernaar dat u daar dan ook zo lang mogelijk van kan genieten. Door de ambachtelijke werkwijze waarmee wij een paardenstal maken, is de paardenstal een lust voor het oog.

U kunt bij ons de paardenboxen compleet naar wens laten bouwen. De stal wordt dan aangepast naar uw persoonlijke smaak. U kunt zelf kiezen of u liever een rietenkap, gebakken pannen of een bepaald soort hout op het dak wilt.

Ook het formaat en het soort paardenstal kunt u ook zelf kiezen. Let wel op dat u bij de bouw van elke soort stal een bouwvergunning nodig hebt. Hiervoor moet u contact opnemen met uw gemeente om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Paardenstal bouwen
Paardenstal bouwen
Paardenstal bouwen

De beste stallen voor uw paard

  • Specialist in paardenstallen sinds 1975
  • Onderhoudsvrij, schopvrij en brandwerend
  • Duurzame bouw
  • Diervriendelijke inrichting
  • Perfecte afwerking
  • Als enige in Nederland met gladde betonnen wanden

Wilt u een nieuwe houten paardenstal laten bouwen door Prubo Paardenstallen? Neem dan direct contact op. U kunt tijdens kantooruren bellen naar 040 – 262 16 56 voor een afspraak.

Uw houten stal op maat

Bij Prubo combineren we ambachtelijke werkwijze met moderne materialen tot een harmonieus eindresultaat. Wij leveren altijd maatwerk en werken altijd geheel volgens uw wensen. Wij zijn pas tevreden wanneer u dit ook bent. Laat u door ons houten stallen maken? Dan heeft u de ruime keuzes in materialen, maar ook in de afwerking. Zoals:

  • Buitenboxen in diverse soorten en maten
  • Buitenboxen met of zonder looppad
  • Buitenboxen speciaal voor merries
  • Ruime keuze in dakafwerking, zoals gebakken pannen, golfplaten of een rietdak

Al onze paardenstallen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Bekijk het prijzenoverzicht voor een prijsindicatie van uw paardenstal.

Houten paardenstal

Neem direct contact op

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden qua houten paardenstallen? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie. Bel naar 040 – 262 16 56 voor een afspraak. We zullen dan alle mogelijkheden met u doornemen. U kunt ook direct via onze website een offerte aanvragen.

Offerte aanvragen