Houten paardenstallen

Bent u op zoek naar een leverancier van houten paardenstallen? Dan zit u goed bij Prubo Paardenstallen. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van paardenstallen van hoge kwaliteit met een ambachtelijke afwerking. Onze paardenstallen worden gemaakt van betonnen casco’s en daarna – geheel volgens uw wensen – afgewerkt op ambachtelijke wijze. Ambachtelijke houten paardenstallen, maar wel met een zodanig hoge en sterke kwaliteit dat u er jarenlang plezier van zult hebben.

Wilt u een nieuwe paardenstal maken voor uw paarden? Schakel dan de hulp in van een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van paardenstallen. Juist omdat het maken van een kwalitatief goede paardenstal een grote investering is. Prubo kan u hierbij helpen. Wij kunnen voor u een stevige paardenstal maken van gewapend beton zodat u en uw paarden jarenlang kunnen genieten van de paardenstal.

Uw houten paardenstal met 10 jaar garantie

Wij leveren houten paardenstallen van de hoogste kwaliteit: wij werken met gewapend betonnen casco’s van maar liefst 7,5 cm dik, zodat u jarenlang kunt genieten van uw paardenstal. Dit vinden wij ontzettend belangrijk en daarom dat wij ook altijd 10 jaar garantie geven op onze houten paardenstallen. Het laten maken van een paardenstal is een grote investering en wij streven ernaar dat u daar dan ook zo lang mogelijk van kan genieten. Door de ambachtelijke werkwijze waarmee wij een paardenstal maken, is de paardenstal een lust voor het oog.

Uw houten op maat

Bij Prubo combineren we ambachtelijke werkwijze met moderne materialen tot een harmonieus eindresultaat. Wij leveren altijd maatwerk en werken altijd geheel volgens uw wensen. Wij zijn pas tevreden wanneer u dit ook bent. Laat u door ons houten paardenstallen maken? Dan heeft u de ruime keuzes in materialen, maar ook in de afwerking. Zoals:

  • Buitenboxen in diverse soorten en maten
  • Buitenboxen met of zonder looppad
  • Buitenboxen speciaal voor merries
  • Ruime keuze in dakafwerking, zoals gebakken pannen, golfplaten of een rietdak

Al onze paardenstallen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Bekijk het prijzenoverzicht voor een prijsindicatie van uw paardenstal.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden qua houten paardenstallenVrijblijvende offerte aanvragen