Houten paardenstallen

Houten paardenstallen kopen? Dan zit u goed bij Prubo Paardenstallen. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van paardenstallen van hoge kwaliteit met een ambachtelijke afwerking. Onze paardenstallen worden gemaakt van betonnen casco’s en daarna – geheel volgens uw wensen – afgewerkt op ambachtelijke wijze. Ambachtelijke houten paardenstallen, maar wel met een zodanig hoge en sterke kwaliteit dat u er jarenlang plezier van heeft. Vraag meteen een offerte aan of neem contact op voor het inwinnen van meer informatie.

Ontdek wat Prubo paardenstallen voor u kan betekenen.

Houten paardenstallen kopen

Voor vele eigenaren van paarden is het een droom om een houten paardenstal bij huis te hebben door paardenstallen te kopen. Stelt u zich eens voor dat u wanneer u maar wilt in een paar seconden bij uw paard staat. Het lijkt misschien ver weg en een ontzettende uitdaging, maar er is in vele gevallen meer mogelijk dan u denkt. Wanneer u over een tuin beschikt die groot genoeg is voor een houten paardenstal, kunt u overwegen om een houten paardenstal op eigen terrein te plaatsen. Hierbij kunt u denken aan een paardenstal die onderdak biedt aan een enkel paard, maar ook een grotere houten paardenstal waarin u een aantal paarden kunt huisvesten.

Waarom houten paardenstallen kopen bij Prubo Paardenstallen? De voordelen van een houten paardenstal op een rij:

  • Specialist in paardenstallen sinds 1975
  • Onderhoudsvrij, schopvrij en brandwerend
  • Duurzame bouw
  • Diervriendelijke inrichting
  • Perfecte afwerking
  • Als enige in Nederland met gladde betonnen wanden
Paardenstal bouwen
Paardenstal bouwen
Paardenstal bouwen

Paardenstal van hoge kwaliteit

Wij leveren houten paardenstallen van de hoogste kwaliteit: wij werken met gewapend betonnen casco’s van maar liefst 7,5 cm dik, zodat u jarenlang kunt genieten van uw houten paardenstal. Wij zijn zelfs de enige in Nederland die een houten paardenstal bouwen met gladde betonnen wanden met die dikte. Wij vinden jarenlang plezier ontzettend belangrijk en daarom dat wij ook altijd 10 jaar garantie geven op onze houten paardenstallen.

Het laten maken van een paardenstal is een grote investering en wij streven ernaar dat u daar dan ook zo lang mogelijk van kan genieten. Door de ambachtelijke werkwijze waarmee wij een paardenstal maken, is de paardenstal een lust voor het oog.

Luxe houten paardenstal

De houten paardenstal die wij voor u ontwerpen, is altijd heel luxe en voorzien van alle gemakken. Het welzijn van uw dier staat bij ons voorop, we kunnen de houten stal geheel naar uw wens ontwerpen en bouwen. De houten paardenstallen die wij bouwen zijn zeer uniek, aangezien de houten paardenstallen gebouwd worden met een onverwoestbare constructie. Dit is tevens zeer brandveilig. Wij luisteren altijd naar uw wensen en nemen dit mee in het ontwerp.

De houten paardenstal wordt tevens geheel minutieus afgewerkt, zodat het een zeer fraai beeld wordt, dat tegelijkertijd zeer veilig is voor uw paarden. Bij het ontwerpen letten wij tevens op de omgeving waar de houten paardenstal in komt te staan. De paardenstal moet geen overdadig beeld worden en mooi in het geheel passen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Houten paardenstal
Paardenstal bouwen

Geheel op maat

Wist u dat wij de paardenstallen geheel op maat maken? We bouwen iedere paardenstal geheel naar wens. De stal wordt dan aangepast naar uw persoonlijke smaak. U kunt zelf kiezen of u liever een rietenkap, gebakken pannen of een bepaald soort hout op het dak wilt. Die keuze laten we helemaal aan u over. Ook het formaat en het soort paardenstal zijn geheel aan u. We zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. Laat u door ons houten stallen maken? Dan heeft u de ruime keuzes in materialen, maar ook in de afwerking. Al onze paardenstallen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Zoals:

  • Buitenboxen in diverse soorten en maten
  • Buitenboxen met of zonder looppad
  • Buitenboxen speciaal voor merries
  • Ruime keuze in dakafwerking, zoals gebakken pannen, golfplaten of een rietdak

Let echter wel op dat voor alle stallen een bouwvergunning aangevraagd wordt, met uitzondering van bouwwerken van maximaal 30m2 en 3 meter hoog. Neem voordat de bouw gestart wordt wel altijd contact op met de gemeente, dan weet u zeker dat u goed zit qua vergunning.

Complete ontzorging

Bij het bouwen van een houten paardenstal komt veel kijken. Zo moet u denken aan de bouwtekeningen, vergunningen, maar ook aan de daadwerkelijke bouw van de houten paardenstal. Om u gedurende het proces zo veel mogelijk te ontzorgen, denken we gedurende het proces zo veel mogelijk met u mee. Zo nemen we u de bouwtekening uit handen en adviseren we u bij het aanvragen van een bouwvergunning.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bekijk de showmodellen

Wij hebben enkele showmodellen staan, die u kunt komen bekijken. U ziet dan ons vakmanschap in het echt, voordat u zelf een beslissing maakt over het bouwen van de stal. Tijdens een goede kop koffie kunnen we dan gelijk uw wensen bespreken, zodat wij een ontwerptekening kunnen maken. Dit is geheel vrijblijvend.

Neem direct contact op

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden qua houten paardenstallen? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie. Bel naar 040 – 262 16 56 voor een afspraak. We zullen dan alle mogelijkheden met u doornemen. U kunt ook direct via onze website een offerte aanvragen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Offerte aanvragen