Luxe paardenstallen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u mooie luxe paardenstallen kan bouwen? Zoek dan niet verder en kies voor Prubo. We hebben al sinds 1975 ervaring met het bouwen van luxe paardenstallen en zijn daarom hier ook specialist in. Wij bouwen unieke en stevige luxe paardenstallen van gewapend betonnen casco’s van 7,5 cm dik met een precieze afwerking. Hierdoor kunt u jaar in jaar uit genieten van uw luxe paardenstallen. Daar kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat zorgen wij ervoor dat er altijd hoogwaardige en duurzame stallen geleverd worden. Deze zijn stevig en erg hygiënisch.

Ontdek wat Prubo paardenstallen voor u kan betekenen.

Luxe paardenstal op maat

Wanneer u kiest voor een paardenstal van Prubo, kunt u uw luxe paardenstallen geheel volgens uw wensen laten bouwen. Wij passen de luxe paardenstallen geheel aan volgens uw persoonlijke smaak. U kunt zelf kiezen of u bijvoorbeeld een rietenkap of gebakken pannen wilt of een bepaald soort hout.

Uiteraard kunt u ook het formaat en de soort paardenstal kiezen: een buitenbox met of zonder looppad of een buitenbox speciaal voor merries. Let wel op dat u bij de bouw van elke soort stal een bouwvergunning nodig hebt! Neem hiervoor contact op met uw gemeente en kijk wat de mogelijkheden zijn.

Bij Prubo zorgen we altijd voor de hoogste kwaliteit paardenstallen die u kan vinden. De paardenstallen die wij bouwen zijn uniek en dus van unieke kwaliteit doordat wij stallen bouwen met wanden van gewapend beton die tot 7,5 cm dik zijn. De paardenstallen die wij bouwen zijn een onverwoestbare constructie die zeer brandveilig is.

De stallen worden minutieus afgewerkt en zorgen voor een zeer fraai beeld die niet te overdadig is. Voor voorbeelden van onze eerder gebouwde paardenstallen kun je in de fotogalerij kijken zodat u een goed beeld hebt van de kwaliteit die wij leveren. Daarnaast staat de klant bij ons centraal. Wij luisteren naar uw wensen en kijken vervolgens hoe dit te realiseren is. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Paardenstal bouwen
Paardenstal bouwen
Paardenstal bouwen

Service van Prubo

Uw wensen staan bij Prubo voorop: wij zijn pas tevreden als u dit ook bent. Wanneer u luxe paardenstallen laat bouwen door Prubo:

  • maken we graag duidelijke afspraken over de prijs
  • waarborgen wij altijd hoge kwaliteit
  • komen wij altijd de afgesproken tijdsplanning na
  • en staan uw wensen altijd voorop!

Veelgestelde vragen

Hoe duur kost een luxe paardenstal?

Hoeveel het kost om een luxe paardenstal te bouwen op eigen grond is afhankelijk van het soort paardenbox wat u wilt laten plaatsen. De prijs hangt o.a. af van de gewenste materialen, comfort, de gekozen afwerking en het gewenste aantal boxen. Enkele voorbeelden: een standaard buitenbox zonder looppad kost tussen de € 3.750,- en € 13.400,- en eenzelfde soort buitenbox met looppad kost tussen de € 8.800,- en € 19.500,-. Daarnaast kunt u nog kiezen voor een merrie buitenbox. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een duidelijke prijsindicatie.

Kan de paardenstal aangepast worden naar mijn wensen?

De paardenstal kan zeker aangepast worden naar uw wensen. We maken de paardenstallen namelijk geheel op maat en houden rekening met al uw voorkeuren. U beslist welk afwerkingsmateriaal we gebruiken en de afmetingen van de box(en). U heeft de keuze uit verschillende soorten hout en verschillende typen daken. Heeft u al een ontwerp? Mooi, dan borduren we daar op voort.

Wat is een luxe paardenstal?

Een luxe paardenstal is voorzien van een gewapend betonnen casco van 7,5 cm dik met precieze afwerking. Deze ijzersterke wanden van zwaar beton zorgen voor een onverwoestbare constructie die ook brandveilig is. Het resultaat is een hoogwaardige en duurzame stal, geheel aangepast naar uw persoonlijke smaak.

Hoe groot mag een paardenstal zijn?

U bepaalt altijd zelf hoe groot de paardenstal wordt. Bedenk wel dat bij paardenstallen groter dan 30 m² en langer dan 3 meter een bouwvergunning verplicht is. Verder geldt de volgende regel: de oppervlakte van de stal moet minimaal 2 x stokmaat zijn van het paard. De wetgeving schrijft ook voor dat elk paard over minimaal 30 m² ruimte moet beschikken: 15 m² stal en 15 m² opslag.

Prijslijst paardenboxen

Omdat de wens van elke klant verschillend is, hanteren wij geen vaste prijslijst. Wij gaan met u in gesprek om te luisteren naar uw wensen en te kijken wat de mogelijkheden zijn. Op basis hiervan stellen we een gratis offerte op en als u daarmee akkoord gaat gaan wij voor u aan de slag. We werken binnen de afgesproken tijdsplanning, zodat u niet voor verrassingen staat en uw paard netjes op tijd gehuisvest is. Bent u benieuwd naar ons bouwproces? Neem een kijkje op de website!

Prubo paardenstallen

Maak een afspraak

Wilt u weten wat Prubo paardenstallen voor u kan betekenen? Maak dan vandaag nog een afspraak door te bellen naar 040 – 262 16 56. Dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug om uw wensen voor luxe paardenstallen door te spreken. Neemt u liever contact op via de website? Dat is uiteraard ook mogelijk. U kunt hier ons contactformulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.