Paardenstal laten bouwen door Prubo

Bent u op zoek naar een bedrijf dat paardenstallen bouwt? Wilt u voor uw paard een stal laten bouwen? Een paardenstal bouwen is een grote investering, waardoor het des te belangrijker is om de paardenstal te laten bouwen door een ervaren bedrijf. Wij van Prubo Paardenstallen hebben al jarenlange ervaring en verstand op het gebied van het bouwen van paardenstallen. Wij helpen u dan ook graag! Wij bouwen stevige paardenstallen van gewapend betonnen casco’s van 7,5 cm dik, waardoor u jarenlang kunt genieten van uw paardenstal. Tevens zorgen wij, wanneer wij voor u een paardenstal bouwen, voor een juiste en mooie afwerking die past bij uw persoonlijke smaak en wensen. Wij van Prubo Paardenstallen bouwt voor u een stevige en kwalitatieve paardenstal die er aantrekkelijk uitziet! Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Ontdek wat Prubo paardenstallen voor u kan betekenen.

Paardenstallen van de beste kwaliteit

Wist u dat het hinniken van een paard op stal niet altijd een teken is dat hij in zijn stal enthousiast op je staat te wachten, maar waarschijnlijk een teken is dat hij zich de afgelopen tijd heeft verveeld? Omdat paarden een deel van de dag in de stal doorbrengen, is het van groot belang dat wanneer u een paardenstal laat bouwen deze van goede kwaliteit is. Wanneer wij voor u een paardenstal bouwen, is kwaliteit het belangrijkste speerpunt: dit ziet u alleen al aan onze onverwoestbare constructie van onze paardenstallen, de precieze afwerking, de oogstrelende, maar nooit overdadige stijl en aan de ambachtelijke werkwijze waarmee we moderne materialen tot een harmonisch geheel combineren. Door de sterke materialen en onze aandacht voor de hoge kwaliteit van de paardenstallen, kunnen wij u garanderen dat, wanneer u uw paardenstal door ons laat bouwen, deze jarenlang meegaat. Daarom krijgt u bij Prubo Paardenstallen altijd 10 jaar garantie op uw paardenstal!

Paardenstal bouwen
Paardenstal bouwen
Paardenstal bouwen

Uw persoonlijke paardenstal

De wensen en eisen van de klant staan bij Prubo Paardenstallen altijd voorop: wij zijn pas tevreden als u en uw paard dit ook zijn. U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten en maten buitenboxen. Wilt u bijvoorbeeld een buitenbox met of zonder looppad? Wilt u een houten paardenstal laten bouwen? Of bent u op zoek naar buitenboxen speciaal gemaakt voor merries? Bij Prubo Paardenstallen kunnen wij voor u uw gewenste paardenstal bouwen. Ook qua dakafwerking heeft u bij ons ruim de keus: wilt u gebakken pannen, golfplaten of juist een rietdak? Het kan allemaal! Wanneer u een paardenstal laat bouwend door Prubo Paardenstallen:

  • maken we van te voren altijd duidelijke afspraken over de prijs
  • waarborgen wij altijd een zeer hoge kwaliteit
  • komen wij altijd de afgesproken tijdsplanning na
  • én staan uw wensen en eisen altijd voorop!

Al onze paardenstallen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Wilt u een paardenstal laten bouwen en bent u benieuwd naar de prijs? Bent u benieuwd naar de prijzen van de houten paardenstallen? Of wilt u een indicatie van de paardenstallen die door Prubo Paardenstallen worden gebouwd? Bekijk dan gerust het prijzenoverzicht voor een prijsindicatie van uw paardenstal.

Prubo paardenstallen

Neem gerust contact op!

Wilt u weten wat Prubo Paardenstallen voor u kan betekenen voor het bouwen van uw paardenstal? Vraag dan vandaag nog een gratis vrijblijvende offerte aan. Mailen of bellen kan ook naar 040 – 262 16 56 of 06 – 10 88 08 51. Dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug om uw wensen door te spreken. Als u een paardenstal wilt bouwen, dan moet u bij Prubo Paardenstallen zijn!

Maak een afspraak

Offerte aanvragen