Op zoek naar een paardenstal voor buiten?

Prubo is dé specialist als het gaat om het bouwen van unieke paardenstallen, zo ook paardenstallen voor buiten. Wij hebben kennis over veel verschillende soorten en maten stallen en zijn hier al specialist in sinds 1975. Onze paardenstallen worden gebouwd op een duurzame manier met diervriendelijke inrichting. We maken gebruik van een unieke constructie waarbij de wanden van 7,5 cm dik gewapend, glad beton zijn. Onze stallen zijn daardoor zeer stevig en van unieke kwaliteit, waarbij we opletten dat de paardenstal schopvrij en brandwerend is maar toch fraai in het landschap blijft.

Uw eigen paardenstal ontwerpen

Bij ons kunt u uw eigen houten paardenstal ontwerpen. Elke klant is anders en de wensen van elke klant staan bij ons centraal, daarom passen wij ons aan op uw wensen. Bij het aanvragen van een offerte gaan wij met u in gesprek om te kijken wat uw wensen zijn en hoe we dit op een zo fraai mogelijke manier in uw landschap kunnen toevoegen.

De wensen van elke klant staan bij ons centraal

Schuilstal

Ook paarden die altijd op het land lopen hebben behoefte aan een dak boven hun hoofd. Hier is een schuilstal de beste oplossing. Paarden kunnen bij deze stallen zelf beslissen of ze binnen willen gaan staan, of toch liever buiten. Ook voor een schuilstal bent u bij ons aan het juiste adres. Ook bij deze stallen letten wij op dat de stallen zeer veilig en van unieke kwaliteit zijn en dat de muren 7,5 cm dik zijn, gemaakt van glad beton. Wist u dat u zelfs voor het bouwen van een schuilstal al een bouwvergunning nodig hebt? Dit geldt voor alle soorten paardenstallen. Het is aan te raden om voor de bouw contact op te nemen met de gemeente voor een bouwvergunning.

Stalinrichting paarden

Bij Prubo Paardenstallen is het mogelijk om verschillende soorten stallen te laten bouwen. Wij gaan uit van een box van 3×3 meter. Naast schuilstallen en verschillende soorten buitenstallen bouwen wij ook binnenstallen met een looppad. Ook kunnen wij speciale merriestallen bouwen, zowel buiten als binnen. We zorgen ervoor dat uw paard jaar in jaar uit op een veilige manier kan genieten van de stal. Als u benieuwd bent hoe de bouw van stallen gaat bij ons, kunt u een kijkje nemen in deze fotoreportages. Mocht u benieuwd zijn naar eerdere stallen die wij gebouwd hebben, kunt u een kijkje nemen in de fotogalerij.

Meer informatie en prijzen

Omdat geen enkele stal die wij bouwen precies hetzelfde is, maken wij een gratis offerte voor u op aan de hand van het gesprek dat we hebben als introductie. Op onze website is wel een prijslijst te vinden maar dit is slechts een indicatie. Wij bouwen volgens de afgesproken tijdsplanning zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Wilt u meer weten over het bouwen van een luxe paardenstal voor buiten? Neemt u dan contact met ons op door te bellen naar 040 – 262 16 56 of u kunt het contactformulier invullen op onze website.

Vrijblijvende offerte aanvragen