Een paardenstal kopen voor uw paard?

Zou u voor uw paard een paardenstal willen kopen? Dan bent u bij Prubo paardenstallen op de goede plek beland. Prubo is dé specialist op het gebied van paardenstallen bouwen. Wij hebben al sinds 1975 ervaring met het bouwen van hoogwaardige paardentallen die van unieke kwaliteit zijn.

Prubo is het enige bedrijf in dit land dat bij de bouw van paardenstallen betonnen wanden van 7,5 cm dikte gebruikt. Omdat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat leveren wij altijd hoogwaardige en duurzame paardenstallen.

Zelf uw paardenstal ontwerpen

Omdat de wensen van elke klant verschillend zijn, gaan wij met u in gesprek om uw wensen aan te horen en om te kijken wat mogelijk is bij de bouw van uw paardenstal. Het ontwerpen van de paardenstal doen wij dus samen met u zodat alles precies naar wens is. Op basis van dit gesprek maken wij een gratis offerte en als u daarmee akkoord bent gaan wij voor u aan de slag.

De bouw van de paardenstal doen we binnen de afgesproken tijdsplanning zodat u niet voor onverwachte extra kosten staat. Bent u benieuwd naar de paardenstallen die wij bij Prubo bouwen? Neem een kijkje in de fotogallerij!

Waarom een paardenstal kopen bij Prubo Paardenstallen?

Een paardenstal kopen doet u bij Prubo. Wij gunnen uw paarden namelijk het allerbeste.

  • Unieke paardenstallen met betonnen wanden van 7,5 cm dik!
  • Onze paardenstallen zijn onderhoudsvrij, schopvrij en brandwerend.
  • Neem geen enkel risico met uw paarden. Kies voor een paardenstal van Prubo.
  • U stelt de hoogste eisen aan uw paardenstallen. Wij kunnen daarin voorzien.
  • Wij leveren de kwaliteit die u graag wil zien.
  • Bij ons heb je geen onnodig hoge kosten.
  • Prubo is voor u de aangewezen specialist in paardenstallen.

Wij heten u van harte welkom om eens te komen kijken bij Prubo. U kunt dan met uw eigen ogen de enkele showmodellen van onze paardenstallen bekijken en inspecteren. Ook kunnen we dan meteen al uw vragen beantwoorden.

Met de jaren hebben wij talloze tevreden klanten mogen helpen.

De juiste stalinrichting voor uw paarden

Bij Prubo kunnen we paardenstallen bouwen met verschillende inrichtingen. Denk hier bijvoorbeeld aan verschillende soorten buitenstallen, verschillende soorten binnenstallen met een looppad in het midden of buitenboxen voor merries. Wij gaan uit van een grootte van ongeveer 3x3m per box. Op onze website hebben wij een fotogallerij waar u een goede indruk kunt krijgen van het bouwproces van onze paardenstallen.

Een paardenstal bouwen bij Prubo?

Als u besluit een paardenstal te kopen bij Prubo en daarvoor contact met ons opneemt vangen we altijd aan met het in kaart brengen van uw specifieke eisen en behoeften. Op basis daarvan kunnen we beginnen met het maken van de bouwtekening en het ontwerpen van uw paardenstal.

Op onze website hebben wij enkele fotorapportages staan van bouwprocessen van buitenstallen. Hier kunt u een kijkje nemen om een betere indruk te krijgen van ons bouwproces.Vraag wel tijdig voor de bouw uw bouwvergunning aan! Deze is verplicht bij elke soort stal.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u een paardenstal kopen bij Prubo? Heeft u nog vragen of opmerkingen, wilt u meer weten over het bouwproces of bent u benieuwd naar de prijslijst? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie, wij vertellen u graag meer. Prubo is telefonisch bereikbaar via 040 – 262 16 56 of naar 06 – 10 88 08 51.

Ook kunt u het online contactformulier op de website invullen of de prijslijst op onze website bekijken. Deze prijslijst geeft een indicatie van de kosten, al stellen we ook graag een gratis offerte op maat voor u op.

Vrijblijvende offerte aanvragen