Uw eigen paardenstal laten maken

Wilt u een nieuwe houten paardenstal maken voor uw paarden? Schakel dan de hulp in van een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van paardenstallen, zoals Prubo Paardenstallen. Juist omdat het maken van een goede paardenstal een grote investering is, is het van belang om de hulp van een professioneel bedrijf in te schakelen. Prubo kan u hierbij helpen. Wij kunnen een stevige paardenstal voor u maken die is gemaakt met gewapend beton. Hierdoor kunnen uw paarden jarenlang genieten van hun op maat gemaakte paardenstal.

Paardenstal van kwaliteit

Doordat wij werken met gewapend betonnen casco’s van maar liefst 7,5 cm dik, leveren wij paardenstallen die van hoge kwaliteit zijn. Het leveren van unieke kwaliteit is ons belangrijkste speerpunt: u krijgt bij ons daarom ook altijd 10 jaar garantie op een paardenstal die door ons gemaakt is. De paardenstallen die wij maken zijn onverwoestbaar en heel duurzaam. Daarnaast zijn de paardenstallen van Prubo ook nog eens onderhoudsvrij, schopvrij en brandwerend. Daarnaast leveren wij onze paardenstallen altijd af met een kwalitatief goede afwerking, die geheel naar uw smaak en wens is. Wij combineren onze ambachtelijke werkwijze met moderne materialen tot een harmonieus eindresultaat waar u en uw paarden jarenlang plezier aan zullen beleven.

Het bouwproces van uw op maat gemaakte paardenstal

Wilt u een paardenstal laten maken door Prubo en bent u benieuwd hoe wij precies te werk gaan? We gaan altijd eerst met u in gesprek om te horen wat precies uw wensen zijn en hoe wij deze kunnen realiseren. Op basis van dit gesprek maken wij een gratis offerte voor u op. Als u akkoord bent met deze offerte gaan wij direct aan de slag. Bij Prubo houden wij ons netjes aan de afgesproken tijdsplanning. Hierdoor loopt u geen risico op onverwachte kosten. Als u benieuwd bent naar het bouwproces, neem dan een kijkje in deze fotorapportages.

Prubo maakt uw paardenstal op ambachtelijke wijze.

Paardenstal op maat laten maken

Prubo maakt uw paardenstal op ambachtelijke wijze. Geheel op maat en geheel volgens uw eigen wensen. Wanneer u door Prubo een luxe paardenstal laat maken, kunt u kiezen uit verschillende soorten en maten buitenboxen: met of zonder looppad. Daarnaast maken wij ook buitenboxen die speciaal geschikt zijn voor merries. Ook op het gebied van dakafwerking hebben wij u diversiteit te bieden, zoals gebakken pannen, golfplaten of een rieten dak. Wanneer wij voor u een paardenstal maken, dan:

  • Maken we duidelijke afspraken over de prijs
  • Leveren wij altijd paardenstallen van de hoogste kwaliteit
  • Komen wij altijd onze afspraken na
  • Staat uw wens altijd voorop

Al onze paardenstallen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Wilt u de verschillende modellen en formaten bekijken? Neem dan gerust eens een kijkje in de fotogalerij! Bekijk het prijzen overzicht voor een prijsindicatie van uw toekomstige paardenstal.

Vergunningen

Mogelijk hebt u een vergunning nodig voor het bouwen van een paardenstal. Het is zeker aan te raden om van te voren te controleren of u vergunningvrij mag bouwen en om anders op tijd een bouwvergunning aan te vragen. Zo staat u achteraf niet voor verrassingen.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u interesse in een ambachtelijk vervaardigde paardenstal van hoge kwaliteit? Neem dan contact op met Prubo en laat door ons uw nieuwe paardenstal maken. Wilt u meer informatie over wat Prubo paardenstallen voor u kan betekenen? Ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Vraag vandaag nog een gratis offerte als u wilt weten wat het allemaal gaat kosten. Dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug om uw wensen door te spreken.

Vrijblijvende offerte aanvragen