Paardenstallen van unieke kwaliteit te koop

Prubo heeft paardenstallen van unieke kwaliteit te koop, die u zelf kunt ontwerpen. Wij zijn al sinds 1975 specialist in het bouwen van paardenstallen, die een unieke constructie hebben. Bij de bouw maken we namelijk gebruik van gladde, betonnen wanden van 7,5 cm dikte waardoor de stal schopvrij, onderhoudsvrij en brandveilig is.

Paardenstal te koop 3x3m

Wij gaan uit van boxen in een paardenstal van ongeveer 3×3 meter. We hebben uiteraard verschillende opties hoe we deze paardenstal bouwen. Zo hebben we buitenstallen en schuilstallen, maar ook binnenstallen met een looppad in het midden. Het is maar net wat uw wens is! Ook bouwen wij unieke merriestallen. Op deze manier kunnen wij garanderen dat uw paard in comfort en veilig kan leven en jaar in jaar uit kan genieten van zijn stal.

Prubo bouwt de paardenstal die u wenst!

Koop de paardenstal die u wenst

Omdat wij bij Prubo weten dat niet elke klant dezelfde stal wil, gaan wij voor de bouw met u in gesprek. Tijdens dit eerste gesprek horen wij uw wensen aan en kijken we wat mogelijk is binnen het landschap. Hierdoor krijgt u een unieke paardenstal, die precies is zoals u het wenst en worden minutieus afgewerkt zodat het ook nog eens fraai in het landschap past. Na dit gesprek krijgt u een offerte. Op onze website staat een prijslijst van de bouw van een stal, maar dit is slechts een indicatie. Elke stal is anders en heeft daarom andere kosten. Als u tevreden bent met de offerte gaan wij direct voor u aan de slag. We bouwen netjes binnen de afgesproken tijdsplanning zodat uw paard op tijd van zijn nieuwe stal kan genieten.

De bouw van uw paardenstal

Voorafgaand aan de bouw van uw paardenstal maken wij een strakke tijdsplanning waarbinnen we werken. Hierdoor komt u niet op onverwachte kosten uit en kan uw paard snel in zijn nieuwe stal. Bent u benieuwd hoe de bouw precies gaat? Op onze website hebben wij twee fotoreportages staan die de bouw van twee stallen in beeld brengen. Hier kunt u een kijkje nemen en een indruk krijgen hoe de bouw van uw stal eraan toe zal gaan. Denkt u er wel aan dat u voor de bouw van de stal een bouwvergunning nodig hebt! Hiervoor moet u voor de bouw contact opnemen met uw gemeente zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over hoe paardenstallen eruit zien die wij eerder gebouwd hebben? Neem dan een kijkje in onze fotogalerij of kom langs in de showroom. Hier hebben wij enkele voorbeelden staan. Voor meer informatie of een gratis offerte kunt u contact opnemen met ons. Dit doet u door het contactformulier op de website in te vullen of door te bellen naar 040 – 262 16 56. Bent u er al uit of u een paardenstal wil kopen bij Prubo Paardenstallen? Neem dan snel contact op en vraag uw gratis offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen