Op zoek naar een paardenstal?

Bent u op zoek naar een sterkte en mooi uitziende paardenstal, die jarenlang meegaat? Wilt u voor uw paard een paardenstal van de beste kwaliteit? Wilt u een paardenstal kopen? En bent u op zoek naar een bedrijf met veel ervaring om uw paardenstal te laten bouwen? Kies er dan voor om een duurzame paardenstal van Prubo Paardenstallen te laten bouwen: wij maken paardentallen van gewapend betonnen casco’s van 7,5 cm dik en besteden veel aandacht en tijd aan de afwerking. Hierdoor zullen onze paardenstallen wel tientallen jaren meegaan! U krijgt bij ons dan ook altijd 10 jaar garantie op uw paardenstal. Dat willen u en uw paard toch ook?

Prubo Paardenstallen: de paardenstal van kwaliteit

Voor Prubo Paardenstallen is kwaliteit toch wel het belangrijkste speerpunt: dit ziet u alleen al aan onze onverwoestbare constructie van de paardenstal, de precieze afwerking, de oogstrelende, maar nooit overdadige stijl én aan de ambachtelijke werkwijze waarmee we moderne materialen tot een harmonisch geheel combineren. Wist u dat hygiëne in de paardenstal erg belangrijk is voor de gezondheid van uw paard? Vooral vanwege het hygiënische oogpunt vinden wij de afwerking van de paardenstal erg belangrijk. Wij werken de paardenstallen af met snel dakpannen, gebakken dakpannen, golfplaten en singles op een dakbeschot van OSB-plaat en desgewenst met exclusieve rieten kappen. Wat u ook wenst, wij leveren! Bij Prubo Paardenstallen kunt u al uw wensen en verwachtingen doorgeven en wij zorgen ervoor dat u dé paardenstal krijgt die u voor ogen heeft!

Uw wensen staan centraal

Bij Prubo Paardenstallen is de klant koning. Dit betekent dat uw wensen en eisen altijd voorop staan: wij zijn pas tevreden als u en uw paard dit ook zijn. Wij laten u graag zien hoe we afspraken over prijs, kwaliteit en tijdsplanning volledig nakomen en hoe we uw paardenstal bouwen, zonder dat u geconfronteerd wordt met onnodige overlast. Wilt u paardenstallen voor buiten? En wilt u een paardenstal kopen? U kunt bij ons geheel kiezen wat voor soort paardenstal u wilt, bijvoorbeeld:

  • Buitenboxen zonder looppad
  • Buitenboxen met looppad
  • Speciale merrie buitenboxen

Wat voor paardenstal u ook wilt kopen: alle soorten paardenstallen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Bij Prubo Paardenstallen staan uw wensen en eisen centraal, daarom zorgen wij er samen voor dat uw paardenstal aan al uw verwachtingen voldoet. Bent u benieuwd wat de prijzen zijn van de paardenstallen die wij bouwen? Bekijk dan eens het prijzenoverzicht voor een prijsindicatie van uw paardenstal.

Een vrijblijvende offerte aanvragen of meer informatie?

Wilt u een paardenstal kopen? Buiten paardenstallen laten bouwen? Of bent u benieuwd naar de prijzen van paardenstallen? Ontdek wat Prubo Paardenstallen voor u kan betekenen en vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvend offerte aan. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze paardenstallen? Bel dan gerust voor een afspraak naar 040 – 262 16 56. Dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug om uw wensen voor uw paardenstal door te spreken. Wij bouwen vol enthousiasme en passie dé perfect paardenstal voor uw paard!

Vrijblijvende offerte aanvragen