Paardenstallen laten bouwen door Prubo Paardenstallen

Wilt u paardenstallen laten bouwen? Op zoek naar een ervaren bedrijf dat voor u paardenstallen kan bouwen van zeer hoge kwaliteit? Het bouwen van een paardenstal is vaak een grote investering en het is dan ook van belang dat u kiest voor een bedrijf dat hier ruime ervaring in heeft. Kies daarom voor Prubo Paardenstallen: een bedrijf met jarenlange ervaring en expertise op het gebied van paardenstallen bouwen. Wij bouwen stevige paardenstallen die jarenlang meegaan: bij alle paardenstallen die door Prubo Paardenstallen worden gemaakt, wordt er gebruikt gemaakt van gewapend betonnen casco’s van 7,5 cm dik. Tevens zorgen wij voor een juiste en mooie afwerking van de paardenstallen. Dit doen wij volledig volgens uw wensen en eisen, zodat de paardenstal past bij uw persoonlijke smaak.

Paardenstallen van kwaliteit

18

Wist u dat een gemiddeld paard ongeveer 10 tot 13 pk heeft? Paarden zijn erg sterke dieren en een paardenstal moet dan ook stevig gebouwd zijn. Kwaliteit is bij Prubo Paardenstallen het allerbelangrijkst: dit ziet u terug in de onverwoestbare constructie van onze paardenstallen en de precieze afwerking. Door de sterke materialen en onze aandacht voor de hoge kwaliteit van de paardenstallen, heeft u er jarenlang plezier van. Wij willen de allerbeste kwaliteit leveren en daarom krijgt u altijd 10 jaar garantie op onze paardenstallen.

U kunt zelf geheel kiezen hoe uw paardenstallen eruit moeten komen te zien: wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Uw wensen staan voorop!

Paardenstallen op maat

Wilt u paardenstallen laten bouwen? Wilt u buiten paardenstallen laten bouwen? Bij Prubo Paardenstallen kunt u altijd rekenen op paardenstallen van zeer hoge kwaliteit. Als het gaat om paardenstallen bouwen, dan:

  • maken we van te voren altijd duidelijke afspraken over de prijs
  • waarborgen wij altijd hoge kwaliteit
  • komen wij altijd de afgesproken tijdsplanning na
  • én staan uw wensen en eisen altijd voorop!

Al onze paardenstallen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Wilt u bijvoorbeeld houten paardenstallen laten bouwen? Of wilt u buitenboxen met of zonder looppad laten bouwen? Wilt u een paardenstal met een rieten dak? Of wilt u paardenstallen laten bouwen met golfplaten als dakbedekking? Ook qua dakbedekking heeft u bij Prubo Paardenstallen een ruime keuze. Voor het bouwen van paardenstallen staat Prubo Paardenstallen voor u klaar! Van te voren nemen wij al uw wensen en verwachtingen met u door, zodat u volledig tevreden zult zijn met uw paardenstal. Wilt u paardenstallen laten bouwen en bent u benieuwd naar de prijs? Bekijk dan eens de paardenstal prijslijst voor een prijsindicatie van uw paardenstal.

Neem gerust contact op!

Wilt u paardenstallen laten bouwen? En wilt u weten wat Prubo Paardenstallen voor u kan betekenen? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of bel voor een afspraak naar 040 – 262 16 56. Dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug om al uw wensen en eisen met u door te spreken om zo voor u de ideale paardenstallen te bouwen. Als u paardenstallen wilt bouwen, dan moet u bij Prubo Paardenstallen zijn!

Vrijblijvende offerte aanvragen