Paardenstallen kopen

Wilt u paardenstallen voor buiten kopen? Wanneer u op zoek bent naar de juiste plek waar u paardenstallen kunt kopen, dan bent u Prubo Paardenstallen aan het juiste adres. Wij zijn een professionele organisatie die gespecialiseerd is in paardenstallen bouwen. Het kopen van paardenstallen is een grote investering, daarom is het dan ook belangrijk dat de paardenstallen van hoge kwaliteit zijn. Bij Prubo kunt u paardenstallen kopen van gewapend beton, zodat u en uw paarden jarenlang kunnen genieten van de paardenstal. Zoek niet verder, want Prubo Paardenstallen is de juiste partij voor u.

Ontdek wat Prubo paardenstallen voor u kan betekenen.

Paardenstallen kopen bij Prubo Paardenstallen

Bij Prubo Paardenstallen kunt u onder andere verschillende paardenstallen kopen die zijn gemaakt van gewapend betonnen casco’s van maar liefst 7,5 centimeter dik. Deze paardenstallen zijn onverwoestbaar en zeer duurzaam. Daarnaast zijn de paardenstallen van Pubro ook nog eens onderhoudsvrij, schopvrij en brandwerend. De paardenstallen van Pubro zijn dus zeer diervriendelijke inrichtingen. We vinden het heel belangrijk om u de allerbeste kwaliteit en service te bieden die mogelijk is. Dit is dan ook de reden dat u bij iedere paardenstal die u bij koopt bij ons, van tien jaar garantie geniet.

Wilt u paardenstallen kopen bij ons? Dan maken we een ontwerp voor u en stellen we een offerte op, zodat u precies weet wat u kunt verwachten en niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Ook wanneer u een specifieke wens heeft kunt u die aan ons doorgeven. We nemen graag de tijd om naar uw wensen te luisteren en gehoor te geven aan deze wensen. Wij zijn immers pas tevreden wanneer u ook tevreden bent. Wanneer de offerte en het ontwerp van de paardenstallen voor buiten doorgesproken zijn en u akkoord gaat, kan het echte werk beginnen. Tijdens het gehele proces leert u dat wij afspraken over de prijs, de kwaliteit en de planning altijd na zullen komen.

Paardenstal bouwen
Paardenstal bouwen
Paardenstal bouwen

Houten paardenstallen prijzen

De prijzen van de houten paardenstallen voor buiten variëren en zijn afhankelijk van het soort paardenstal waar u voor kiest. De uiteindelijke prijs van de paardenstal hangt sterk af van de materialen en de afwerking die u wenst. U kunt kiezen uit verschillende buitenboxen. Naast een gewone buitenbox, kunnen we namelijk ook een buitenbox met een looppad voor u bouwen. Daarnaast kunnen we ook een buitenbox voor merries voor u bouwen. Deze box is een stuk groter dan een reguliere box, want een merrie is ook een stuk groter. Alle stallen die we aanbieden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en uitvoeringen. U koopt al een buitenbox zonder looppad voor €3550-,. Heeft een buitenbox met een looppad uw voorkeur? Die koopt u al vanaf €8200-,. Een buitenbox voor merries is al voor u vanaf een bedrag van €8200-,. Wilt u foto’s bekijken van de buitenboxen die we zoal voor u kunnen bouwen? Neem gerust een kijkje in de fotogalerij en laat u inspireren.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vergunning nodig voor een paardenstal?

Een vergunning is onnodig bij stallen tot 30 vierkante meter en bij een maximum hoogte van 3 meter. Wordt uw paardenstal groter dan dat, dan heeft u een bouwvergunning nodig. Het is raadzaam om voordat u een paardenstal gaat kopen contact op te nemen met uw gemeente ter controle, dan weet u zeker dat u goed zit met de vergunning en de bouw.

Wat kost een paardenstal kopen?

Wat een paardenstal kost als u deze gaat kopen, hangt af van het soort paardenbox waar u voor kiest. De prijs is afhankelijk van het materiaal en de afwerking die u wenst voor uw paardenstal. Een standaard buitenbox zonder looppad koopt u al vanaf € 3.550,-. Voor een standaard buitenbox met looppad betaalt u een bedrag van € 8.200,-. Wilt u een paardenstal kopen en weten wat een paardenstal aangepast naar uw wensen voor u zal kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Hoe groot mag een paardenstal zijn?

U mag zelf de grootte bepalen van uw paardenstal. Let er wel op dat bij paardenstallen groter dan 30 vierkante meter en langer dan 3 meter een bouwvergunning nodig is. Verder geldt de volgende regel: de oppervlakte van de stal moet minimaal 2 x stokmaat zijn van het paard. De wetgeving schrijft voor dat u per paard over 30 m² ruimte moet beschikken: 15 m2 stal en 15 m2 opslag.

Van welk materiaal wordt de paardenstal gemaakt?

Prubo Paardenstallen is de enige in Nederland die paardenstallen bouwen met gladde betonnen wanden van 7,5 cm dik. Wij werken met gewapend beton, dit zorgt voor een onverwoestbare constructie. Verder bepaalt u zelf van welk materiaal de afwerking gemaakt wordt. Een houten paardenstal is erg in trek bij paardenliefhebbers. U heeft ruime keuze in materialen en dakafwerking.

Over Prubo Paardenstallen

Prubo vervaardigt op ambachtelijk wijze paardenstallen die wij vervolgens geheel volgens uw persoonlijke wensen en met ambachtelijke methoden afwerken. Wanneer u door Prubo een paardenstal laat maken, kunt u kiezen uit verschillende soorten en maten buitenboxen. Bijvoorbeeld met of zonder looppad en daarnaast maken wij ook buitenboxen die speciaal geschikt zijn voor merries. Qua dakafwerking bieden wij u diverse keuzes. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit gebakken pannen, golfplaten of een rieten dak.

Kwaliteit is ons uitgangspunt. Dat kunt u merken aan de onverwoestbare constructies die onze paardenstallen hebben, aan de perfecte en nauwkeurige afwerking en aan de ambachtelijke werkwijze die onze medewerkers hanteren.

Koop paardenstallen bij Prubo Paarden

  • Specialist in paardenstallen sinds 1975
  • Onderhoudsvrij, schopvrij en brandwerend
  • Duurzame bouw
  • Diervriendelijke inrichting
  • Perfecte afwerking
  • Enige bedrijf in Nederland dat boxen met betonnen wanden bouwt
Prubo paardenstallen

Ook een paardenstallen kopen?

Wilt u paardenstallen kopen die zijn gemaakt middels ambachtelijke methoden? Neem dan op gerust contact op met Prubo Paardenstallen, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken. Of heeft u een vraag aan een van de medewerkers? Stel ze gerust! Vraag vandaag nog een gratis vrijblijvende offerte aan. Mailen of bellen kan ook naar 040 – 262 16 56 of naar 06 – 10 88 08 51. Dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug om uw wensen door te spreken.

Maak een afspraak

Offerte aanvragen

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.