Paardenstallen en hun prijs

Wilt u paardenstallen laten bouwen? Kies dan voor Prubo: ervaren in het bouwen van ijzersterke en mooie paardenstallen van hoge kwaliteit. Wanneer u een paardenstal laat bouwen, is het lastig om direct te zeggen wat dit gaat kosten. De prijs van de paardenstallen hangt namelijk af van de grootte van de paardenstal en uw persoonlijke wensen.

Over paardenstallen van Prubo

Bij Prubo bouwen we paardenstallen van hoge kwaliteit, omdat wij dit erg belangrijk vinden. Onze paardenstalconstructies zijn onverwoestbaar doordat wij gebruik maken van gewapend betonnen casco’s van 7,5 cm dik en besteden veel aandacht aan de afwerking. Wanneer u ons in dienst neemt om paardenstallen te bouwen, staan uw wensen voorop: wij zijn pas tevreden als u dit ook bent. Wij laten u graag zien hoe we afspraken over prijs, kwaliteit en tijdsplanning volledig nakomen en hoe we uw paardenstal bouwen, zonder dat u geconfronteerd wordt met onnodig overlast.

Prijzen paardenstallen

De prijzen van paardenstallen kunnen variëren. Dit hangt af van de grote, het comfort en het afwerkingmateriaal. U kunt bij ons bijvoorbeeld kiezen voor onderstaande soorten paardenstallen:

  • Buitenboxen zonder looppad (variërend van 3.300 – 12.000 euro)
  • Buitenboxen met looppad (variërend van 7.800 – 17.350 euro)
  • Merrie buitenboxen (variërend van 6.400 – 14.980 euro)

Alle soorten paardenstallen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Bekijk het prijzenoverzicht voor een prijsindicatie van uw paardenstal.

Maak een afspraak

Wilt u paardenstallen laten bouwen, maar weet u nog niet aan welk bedrijf u dit wilt uitbesteden vanwege de prijs? Neem dan een kijkje in het prijzenoverzicht met de prijs van diverse luxe paardenstallen, waar wij u een indicatie geven van wat het bouwen van een paardenstal ongeveer kost. Wilt u een afspraak maken? Bel dan naar 040 – 262 16 56. Dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug om uw wensen door te spreken.

Vrijblijvende offerte aanvragen