Paardenstallen van Prubo

Bij Prubo paardenstallen bent u op het juiste adres voor sterke en aantrekkelijk ogende paardenstallen die jarenlang meegaan. Wij maken paardenstallen van gewapend betonnen casco’s van 7,5 cm dik en besteden veel aandacht aan de afwerking waardoor onze paardenstallen wel tientallen jaren meegaan! U krijgt bij ons dan ook altijd 10 jaar garantie op paardenstallen.

Kwaliteitspaardenstallen

Onze paardenstallen zijn echte kwaliteitspaardenstallen! Dit kunt u zien aan de onverwoestbare constructie van onze paardenstallen, de precieze afwerking, de oogstrelende stijl en de ambachtelijke werkwijze waarmee we moderne materialen tot prachtige paardenstallen maken. Niet alleen omdat het er mooi uitziet, maar vooral ook vanwege hygiënisch oogpunt vinden wij de afwerking van paardenstallen erg belangrijk.

Wij werken de paardenstallen af met snel dakpannen, gebakken pannen, golfplaten en singles op een dakbeschot van OSB-plaat of desgewenst met exclusieve rietenkappen werken. Aan u de keus!

Uw wensen centraal

U kunt bij ons terecht voor diverse paardenstallen, bijvoorbeeld:

  • Buitenboxen zonder looppad
  • Buitenboxen met looppad
  • Merrie buitenboxen

Wij zijn pas tevreden als u dit ook bent. Wij laten u graag zien hoe we afspraken over prijs, kwaliteit en tijdsplanning volledig nakomen en hoe we paardenstallen bouwen, zonder dat u overlast heeft. Alle soorten paardenstallen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Bekijk het prijzenoverzicht voor een prijsindicatie van uw paardenstallen.

Offerte aanvragen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met Prubo en vraag vandaag nog een gratis offerte aan of bel voor een afspraak naar 040 – 262 16 56. Dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug om uw wensen voor nieuwe paardenstallen door te spreken.

Vrijblijvende offerte aanvragen