Paardenstallen te koop

Wilt u nieuwe paardenstallen aan huis? Kies voor Prubo: bij ons zijn paardenstallen te koop waar u jarenlang van kunt genieten. Wij maken onze luxe paardenstallen namelijk van gewapend betonnen casco’s van 7,5 cm dik, die een ijzersterke constructie vormen voor paardenstallen van hoge kwaliteit.

Het beste voor uw paard bij Prubo Paardenstallen

 • Specialist in paardenstallen sinds 1975
 •  Onderhoudsvrij, schopvrij en brandwerend
 •  Duurzame bouw
 •  Diervriendelijke inrichting
 •  Perfecte afwerking
 •  Als enige in Nederland gladde betonnen wanden!

Neem direct contact op als u bij ons paardenstallen wilt kopen. Bel tijdens kantooruren naar 040 – 262 16 56 voor een afspraak.

Paardenstallen van kwaliteit

Bij Prubo is de kwaliteit het belangrijkste speerpunt: de onverwoestbare constructie van de paardenstal samen met de precieze afwerking maakt dat onze paardenstallen jarenlang meegaan. Maar onze paardenstallen zijn niet alleen ijzersterk, ze zijn ook prachtig om te zien door de ambachtelijke werkwijze waarmee wij de paardenstallen een mooie uitstraling geven. Ook vooral wegens hygiënisch oogpunt vinden wij de afwerking van uw paardenstal erg belangrijk.

Wij letten er bij uw wensen op dat de paardenstal in uw landschap en bij uw woning past. Daarbij zijn onze paardenstallen in verschillende soorten en maten te verkrijgen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor houten paardenstallen, buitenboxen met of zonder looppad of een stal met een rieten dak. Zelfs in de dakbedekking hebt u bij ons een ruime keuze uit materialen.

Voordelen van Prubo paardenstallen

 • Een paardenstal van Prubo biedt veel voordelen. Wanneer u een paardenstal laat bouwen door ons:
 • Maken we graag duidelijke afspraken over de prijs
 • Waarborgen wij altijd hoge kwaliteit
 • Komen wij altijd de afgesproken tijdsplanning na
 • En staan uw wensen altijd voorop!

Prijslijst paardenstal

Wij hebben geen vaste prijslijst daar elke stal verschillend is. Wij gaan altijd voorafgaand aan het ontwerp met u in gesprek om te horen wat uw wensen zijn en om te kijken welke mogelijkheden daarbij passen. Op basis van dit gesprek wordt er een gratis offerte opgesteld. Zodra u hiermee akkoord gaat, gaan wij voor u aan de slag.

Voorafgaand aan de bouw bespreken we een tijdsplanning, waar wij ons netjes aan houden. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan en zijn uw paarden op tijd gehuisvest. Bent u benieuwd naar de paardenstallen die wij al gerealiseerd hebben en het bouwproces? Er staat een uitgebreid overzicht op de website.

Bij Prubo koopt u paardenstallen van hoge kwaliteit

Onverwoestbare paardenstallen

Door de manier waarop wij uw paardenstal bouwen, is de stal echt onverwoestbaar. Wij zijn het enige bedrijf waar u paardenstallen kunt kopen met wanden van 7,5 cm dikte. Deze wanden worden gemaakt van gewapend beton, waardoor paarden onmogelijk de wand kapot kunnen maken.

Let wel op dat u een vergunning nodig hebt voor de bouw van de stal. Hiervoor moet u van te voren contact opnemen met uw gemeente om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Zo staat u nooit voor onvoorziene verrassingen.

Verschillende soorten paardenstallen

De paardenstallen die wij voor u kunnen realiseren, zijn zeer uiteenlopend. Wij kunnen bijvoorbeeld buitenboxen maken met of zonder looppad, boxen speciaal voor merries of een schuilstal in de wei. Niets is onmogelijk bij ons. De stal wordt altijd gebouwd op een duurzame manier met een diervriendelijke inrichting.

Maak een afspraak

Heeft u interesse in de paardenstallen van Prubo? Aarzel dan niet en neem contact op: bij ons zijn paardenstallen te koop waar u jarenlang van kunt genieten. Bel naar 040 – 262 16 56 voor een afspraak zodat we al uw wensen kunnen bespreken voor uw paardenstal op maat.

Vrijblijvende offerte aanvragen