Paardenstallen te koop

Wilt u nieuwe paardenstallen? Kies voor Prubo: bij ons zijn paardenstallen te koop waar u jarenlang van kunt genieten. Wij maken onze paardenstallen namelijk van gewapend betonnen casco’s van 7,5 cm dik, die een ijzersterke constructie vormen voor paardenstallen van hoge kwaliteit.

Paardenstallen van kwaliteit

Bij Prubo is de kwaliteit het belangrijkste speerpunt: de onverwoestbare constructie van de paardenstal samen met de precieze afwerking maakt dat onze paardenstallen jarenlang meegaan. Maar onze paardenstallen zijn niet alleen ijzersterk, ze zijn ook prachtig om te zien door de ambachtelijke werkwijze waarmee wij de paardenstallen een mooie uitstraling geven. Ook vooral wegens hygiënisch oogpunt vinden wij de afwerking van uw paardenstal erg belangrijk.

Voordelen van Prubo paardenstallen

Een paardenstal van Prubo biedt veel voordelen. Wanneer u een paardenstal laat bouwen door ons:

  • maken we graag duidelijke afspraken over de prijs
  • waarborgen wij altijd hoge kwaliteit
  • komen wij altijd de afgesproken tijdsplanning na
  • en staan uw wensen altijd voorop!

Al onze paardenstallen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Bekijk het prijzenoverzicht voor een prijsindicatie van uw eigen paardenstal.

Maak een afspraak

Heeft u interesse in de paardenstallen van Prubo? Aarzel dan niet en neem contact op: bij ons zijn paardenstallen te koop waar u jarenlang van kunt genieten. Bel naar 040 – 262 16 56 voor een afspraak zodat we al uw wensen kunnen bespreken voor uw paardenstal op maat.

Vrijblijvende offerte aanvragen