Paardenstallen

Prubo Paardenstallen – dé specialist in paardenstallen

Prubo Paardenstallen is een bedrijf met jarenlange ervaring en expertise op het gebied van het bouwen van paardenstallen. Wist u dat u voor het bouwen van een paardenstal een vergunning van de gemeente nodig heeft? En wist u dat het beton in een paardenstal stroef moet zijn om uitglijden te voorkomen? Wilt u paardenstallen laten bouwen en wilt u alleen het allerbeste voor uw paarden? Wanneer u besluit om een paardenstal te laten bouwen, is het daarom van groot belang dat u een ervaren bedrijf in de arm neemt. Bij Prubo Paardenstallen maken we al jarenlang luxe paardenstallen van hoge kwaliteit. Wij kunnen paardenstallen maken van alle afmetingen: van klein tot groot. Als enige in Nederland bouwen wij paardenstallen met gladde betonnen wanden van maar liefst 7,5 cm dik! Bij Prubo Paardenstallen willen wij namelijk net als u, niets anders dan het beste voor uw paarden. Wij hebben het leveren van kwaliteit bij het bouwen van paardenstallen dan ook hoog in het vaandel staan.

Alleen de beste kwaliteit voor uw paard

18

Als paarden konden praten, waren wij er van overtuigd dat ze u zouden vertellen dat ze een door ons gebouwde paardenstal gerieflijk vinden. Verder zouden ze onze aandacht voor afwerking, juist vanwege het hygiënische aspect, op waarde kunnen schatten. Ook denken we dat ze blij zijn met onze voorkeur voor duurzaamheid die bestand is tegen het temperament van een volbloed. Wilt u buiten of binnen paardenstallen laten bouwen? Wilt u houten paardenstallen kopen? Voor al uw wensen omtrent het bouwen van een luxe paardenstal voor uw paard, kiest u voor Prubo Paardenstallen! Wilt u dat wij een schuilstal maken voor uw paard? Wilt u een paardenstal op maat? Of bent u benieuwd naar de prijzen voor het bouwen van de paardenstallen? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag.

Het beste voor uw paard!

Wij begrijpen dat, wanneer het om uw paarden gaat, u enkel en alleen het beste wilt. Daarom snappen wij dat u hoge eisen en verwachtingen heeft wanneer u een paardenstal koopt. U wilt geen risico nemen én een paardenstal van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Als u zich hierin kunt vinden, dan is Prubo Paardenstallen hét bedrijf voor u. Wij kunnen paardenstallen bouwen op een duurzame manier met een diervriendelijke inrichting. Prubo Paardenstallen staat daarbij bekend om zijn perfecte afwerking en is daarom dé specialist op het gebied van paardenstallen. We maken paardenstallen met gewapend betonnen casco’s van 7,5 cm dik en daarom onderscheiden onze luxe paardenstallen zich van andere paardenstallen, die vaak met betondelen of enkel hout gemaakt worden. Alle paardenstallen die Prubo Paardenstallen bouwt, zijn dan ook stevig, van hoge kwaliteit én onderhoudsvrij, alsmede schopvrij en brandwerend. Wij nodigen u van harte uit om eens te komen kijken naar onze showmodellen! Heeft u vragen? Wilt u paardenstallen kopen en wilt u meer informatie over onze paardenstallen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 040 – 262 16 56. Wij helpen u graag met het bouwen van dé perfecte paardenstallen!

Maak een afspraak