Schuilstal bouwen

Heeft u paarden en wilt u voor hen graag een schuilstal bouwen zodat ze warm en droog kunnen schuilen bij slecht weer? Dan bent u in goede handen bij Prubo. Wij kunnen voor u een schuilstal bouwen die is gemaakt van een onverwoestbare constructie. Dit komt doordat we bij Prubo onze schuilstallen bouwen van gewapend betonnen casco’s van maar liefst 7,5 centimeter dik.

Uw eigen ambachtelijk vervaardigde schuilstal

Niet alleen zijn de schuilstallen die wij bouwen, gemaakt van een onverwoestbare constructie, ook besteden wij veel aandacht aan de afwerking. Op ambachtelijke wijze maken wij uw schuilstal precies volgens uw persoonlijke wensen. Bij Prubo staat kwaliteit bovenaan: daarom dat u bij ons ook altijd 10 jaar garantie krijgt. Deze kwaliteit ziet u onder andere terug in de onverwoestbare constructie en de precieze afwerking. Hiermee leveren wij schuilstallen met een oogstrelende, maar nooit overdadige stijl.

Schuilstal laten bouwen door Prubo

Wanneer u kiest voor een schuilstal van Prubo, dan werken wij geheel volgens uw wensen. Wij laten u graag zien hoe we afspraken over prijs, kwaliteit en tijdsplanning volledig nakomen en hoe we uw schuilstal maken, zonder dat u geconfronteerd wordt met onnodig overlast. U kunt bij ons geheel kiezen wat voor soort schuilstal u wilt, zoals buitenboxen met of zonder looppad of een buitenbox speciaal voor merries. Al onze schuilstallen zijn verkrijgbaar in diverse formaten.

U kunt bij ons zelf kiezen hoe u wilt dat de schuilstal wordt afgewerkt. U kunt bijvoorbeeld zelf kiezen welke dakafwerking u wilt. Bijvoorbeeld riet, snel dakpannen, gebakken pannen, golfplaten en singles op een dakbeschot van OSB-plaat.

Afspraak maken voor het bouwen van een schuilstal

Wilt u ook een sterke schuilstal zodat uw paarden een fijne plek hebben om te schuilen? Neem dan contact op met Prubo om een afspraak te maken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn te bereiken op 040 – 262 16 56. We horen graag van u! Bent u benieuwd naar de prijzen? Bekijk het prijzenoverzicht voor een prijsindicatie van onze schuilstallen.

Vrijblijvende offerte aanvragen