Schuilstal

Heeft u paarden thuis en wilt u graag een mooie schuilstal laten bouwen voor uw paarden? Kies dan voor de schuilstallen van Prubo: een ervaren bedrijf in het bouwen van paardenstallen en schuilstallen. Wij bouwen stevige schuilstallen van gewapend betonnen casco’s van 7,5 cm dik waardoor u jarenlang lang kunt genieten van uw schuilstal. Tevens zorgen wij voor een juiste en mooie afwerking van uw schuilstal die past bij uw persoonlijke smaak.

Kwaliteit met 10 jaar garantie

Kwaliteit is het belangrijkste speerpunt van onze schuilstal. U kunt dit goed terugzien aan onze onverwoestbare constructie van de schuilstal, de precieze afwerking, aan de oogstrelende, maar nooit overdadige stijl en aan de ambachtelijke werkwijze waarmee we moderne materialen combineren. Door de sterke materialen en onze aandacht voor de hoge kwaliteit van de schuilstal, kunnen wij garanderen dat onze paardenstallen jarenlang meegaan. Daarom krijgt u bij Prubo altijd 10 jaar garantie op schuilstallen en paardenstallen!

Uw persoonlijke schuilstal

Wanneer u bij ons uw schuilstal laat maken, zijn wij pas tevreden als u dit ook bent. Uw wensen staan voorop. En u kunt bij ons geheel kiezen hoe u wilt dat de schuilstal wordt afgewerkt. Kiest u voor Prubo? Dan:

  • maken we graag duidelijke afspraken over de prijs,
  • waarborgen wij altijd hoge kwaliteit,
  • komen wij altijd de afgesproken tijdsplanning na
  • en staan uw wensen altijd voorop!

Alle schuilstallen zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende formaten. Bekijk het prijzenoverzicht voor een prijsindicatie van uw schuilstal.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van eenschuilstal van Prubo zodat uw paarden fijn kunnen schuilen tijdens een regenbui? Neem dan contact op door te bellen naar 040 – 262 16 56 of vraag een vrijblijvende offerte aan en dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug om uw wensen door te spreken.

Vrijblijvende offerte aanvragen